Dag 240

Hej alla mina fans!

Jag har väldigt mycket plugg just nu men som jag faktiskt skiter lite i. När det blir för mycket har jag en tendens att skita i det och kolla serie istället. Jag börjar komma igång lite med träningen igen vilket är himla skönt! I onsdags hade vi friluftsdag vilket innebar en hel dag i Karura Forest. De som inte hade orienterat eller haft yoga var tvugna att gör det men annars var det rätt fritt. Efter att ha gått 5 km kastade jag boll med Michelle och Hanna S. Sen spelade jag och några andra fotbolll med Kenyaner vilket var kul, men lite läskigt då de var väldigt seriösa. Då jag inte hade något emot att åka med 2a bussen spelade jag och Oscar brännbolls golf, det gick ut på att slå en tennis boll över 11mannan planen och in i målet på så få slag som möjligt.
 
Förövrigt är det nu 1 vecka sedan jag träffade bergsgorillorna. Jag har inte hunnit skriva klart mitt blogginlägg om resan än men här kommer en film som Erika har gjort om resan!
 
Hej då så länge alla mina fans!

(Ni fans har förökat er, vad händer? Om du som fan är någon jag inte känner får du göra kommentera vart du kommer ifrån!! Och gärna annan information om dig om du vill så.)