Dag 70

Hej alla mina fans!
 
Idag var en bra dag tills jag fick se vad min boarding mentor skrivit i mailet hem till mina föräldrar angående min grounding under kusten resan. Shit va min mentor fick mig att låta som värsta lögnaren om man jämför hennes historia med min. Jag har redan sagt som det var för mina föräldrar sen kommer hon och ändrar på vad som hände.. Blir så himla irreterad. Jag blev dessutom lovad att se mailet innan då jag kände på mig att något sånt här skulle hända. Men det fick jag inte..
Denna bild gör mig glad iallafall. Den är ifrån Masai Mara. (bild bomb från då kommer när jag lyckas ladda upp dem)
 
Idag har jag iallfall haft sovmorgon då klassen är indelad i 2 grupper. En hade seminarie idag och andra (jag) har imorgon. På EAD lyssnade vi på en förläsning om elefant, noshörning och lejon tjuvskytte. Efter skolan åkte vi i spring gruppen till en "skog" med vår lärare för att springa. Gud va skönt det var att springa där och inte på gatan. Inte massa dam från gatan, luften av brända soppor eller svarta moln av avgaser från bilar som gjorde det ännu svårare att andas. Ett varv var 1.8km. När vi sprang alla tillsammans sprang vi det på 12min, det hade jag tänk att det skulle förbättras lite.. Sen sprang vi ett till men jag och klara gick upp för den lååånga och branta trappan. I fotbollen i BG lärde vi oss att om man får riktig mjölksyra är träningen förstörd mer eller mindre, kände då att det var lika bra att gå när jag ändå inte har konditionen att springa resten utav avbrott iallafall. Sen blev det ju såklart att vi började gå vilket vi gjorde i ca 150m. Då kolla vi på aporna som var i parken och höll nästan på att springa på en apa i en kurva också haha! Det brukar inte riktigt hända i Sverige. Varken att jag springer, eller absolut inte att man håller på att springa på en apa. När man är ute i Sverige berättar man om man såg en ekorre under längre tid än 5 sec. Jag ångrar dock att jag inte sprang hela vägen, kände mig inte så där slut som man vil göra. Hade vi haft mer tid hade jag gärna försökt mig på ett varv till.
När jag sedan duschat skriver Erika till mig och frågar om jag vill beställa mat då det var tonfisk pasta = man kan inte bli av med tonfisksmaken då den är överallt! Så Jag, Erika och Tove beställer mat ifrån Art. Efter mycket krångel på telefon då,
1. Man hör inte vad dom säger pga av att dom inte pratar så tydliget.
2. Det är inte som i sverige att när ingen pratar är det tyst i luren, nej nej. Här är det ett surr i telefonen som en störning konstant.
3. Ibland pratar dom men andra runt omkring samtidigt vilket gör det svårt att fatta vad som sig till en själv.
Men en otrolig sak var att dom sa att det skulle ta 45 min för maten att komma. Efter bara 42 min är det där!!!! Det har aldrig och då menar jag aldrig tagit kortare tid än vad dom sagt. Oftast är det ca 1-2h sent! Sen så njöt jag av min Pesto pizza! Ja det finns en pizza som har pesto på sig och den är helt underbar!!
 
Hejdå alla mina fans!